CSM Galați joacă sâmbătă cu Focșaniul în LNBM

76
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați va încheia sâmbătă, 11 ianuarie, jocurile de pe teren propriu din Grupa B a Ligii Naționale. De la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, formația gălățeană va juca cu CSM Focșani, în etapa a 13-a, penultima din Grupa B LNBM.

CSM Galați este calificată în faza următoare a Ligii Naționale, indiferent de rezultatele din ultimele două jocuri, în schimb jocul de sâmbătă are miză pentru CSM Focșani. Vrâncenii sunt în luptă cu ABC Athletic Constanța pentru ultimul loc care asigură prezența în Grupa Galbenă, locul 4 cu 5/7 la general la egalitate cu echipa din Constanța.

”Fiecare meci este decisiv pentru noi, pentru moralul nostru, nu pentru obiectiv. Noi suntem calificați în faza următoare, cu siguranță nu contează cum începem sau unde începem faza următoare având în vedere că pot veni echipe ca Steaua, Pitești sau Craiova. Nu contează unde vom începe următoarea fază a campionatului, nu are relevanță, noi trebuie să creștem la fiecare joc”, a spus Eugen Ilie, antrenorul de la CSM Galați, despre meciurile din finalul Grupei B LNBM.

După meciul cu cei de la CSM Focșani formația gălățeană va încheia Grupa B din LNBM cu un joc pe terenul celor de la CSM Mediaș, locul 3 cu 9/3 la general. Meciul se va disputa sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal