Eugen Ilie, despre victoria cu Constanța. ”Victorie mare din două puncte de vedere!”

169

Echipa de baschet de la CSM Galați a câștigat primul meci din 2020, scor 76-64, cu cei de la Athletic Constanța. La finalul jocului antrenorul formației gălățene, Eugen Ilie, a scos în evidență faptul că victoria a fost obținută fără cei trei jucători americani din rotație, doar cu românii și sârbii, ”EuroCSM”.

”S-a văzut deja că echipa crește. Problema este că nu putem să zicem că ei trei jucători americani nu ne lipsesc. Avem nevoie de ei, iar victoria cu Constanța este foarte mare din două puncte de vedere: am reușit să jucăm fără trei jucători din rotația noastră de bază”, a spus tehnicianul formației gălățene.

”Și cel mai important lucru, este primul joc când am avut suporterii de la începutul meciului, nu venind pe parcurs. Practic ne-am dorit foarte mult să poată vedea o echipa care se bate, în ciuda absentelor, asta am făcut în meciul cu Constanța, sperăm să ne întregim cât mai repede lotul”, a completat Eugen Ilie.

Meciuri de moral până la finalul Grupei B

Până la finalul Grupei B din LNBM CSM Galați mai are de jucat două meciuri, sâmbătă, pe propriul teren cu CSM Focșani, și pe terenul celor de la CSM Mediaș. Eugen Ilie a declarat că cele două jocuri vor fi de moral, de pregătire a jocurilor din Grupa Galbenă.

”Fiecare meci este decisiv pentru noi, pentru moralul nostru, nu pentru obiectiv. Noi suntem calificați în faza următoare, cu siguranță nu contează cum începem sau unde începem faza următoare având în vedere că pot veni echipe ca Steaua, Pitești sau Craiova. Nu contează unde vom începe următoarea fază a campionatului, nu are relevanță, noi trebuie să creștem la fiecare joc”, a încheiat Eugen Ilie.

Cu 10/2 la general CSM Galați este pe doi în clasamentul Grupei B din Liga Națională, o victorie mai puțin decât liderul CSO Voluntari, 11/1, sau una în plus față de echipa de pe trei, CSM Mediaș, 9/3. Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 18.00, CSM Galați va juca pe teren propriu cu CSM Focșani, în timp ce Grupa B va fi încheiată de gălățeni pe terenul celor de la CSM Mediaș, 18 ianuarie. Indiferent de rezultatele din cele două jocuri rămase de disputat CSM Galați este calificată în următoarea fază a Ligii Naționale, Grupa Galbenă, locurile 7-12.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal