Eugen Ilie, despre victoria cu CSM Focșani: ”Jucătorii au arătat o determinare senzațională”

176
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați a câștigat ultimul joc de pe teren propriu din Grupa B a Ligii Național, scor 94-91 (23-25, 20-27, 25-17, 31-25), cu cei de la CSM Focșani, joc în care formația gălățeană a revenit de la -15.

La finalul jocului antrenorul gălățenilor Eugen Ilie a declarat: ”Eu nu ar trebui să stau aici în fața dumneavoastră. Toți sportivii ar trebui să fie aici. Având în vedere situația dată ei au arătat o determinare senzațională, felicitări pe această cale jucătorilor. Am încercat să facem tot ce ne-a stat în putință să ne batem pentru fiecare minge, obiectivul pe care ni l-am propus la începutul meciului.

Era foarte greu să putem pătrundem, să atacăm coșul de fiecare dată ei având oameni mari sub coș, și atunci am ales tactica să aruncăm de la trei puncte, am ales să trăim cu orice decizie putem să luăm în teren, până la urmă s-a dovedit a fi o decizie bună”, a spus Ilie.

Legat de situația jucătorilor americani tehnicianul formației gălățene a spus: ”Așteptăm jucătorii americani să sosească, îi așteptăm în cursul săptămânii. Sperăm să elucidăm misterul și cu celălalt jucător străin pe care dorim să îl transferăm. Să vedem, poate tot săptămâna asta vom putea să începem să ne antrenăm cum trebuie. Dacă vor veni, cu siguranță îi vom folosi la Mediaș, să vedem când vor veni”, a încheiat Eugen Ilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal