”EuroCSM” a început anul cu o victorie

171
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Doar cu jucătorii europeni în rotație, fără cei trei jucători americani, ”EuroCSM Galați” a început anul 2020 cu o victorie. Mix-ul româno-sârb de la CSM Galați s-a impus cu scorul 76-64 în fața celor de la ABC Athletic Constanța, după un meci controlat în întregime.

Primul sfert a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 20-16, după ce pe parcursul parțialului gălățenii au condus chiar cu 16-9. Pe parcursul celui de al doilea parțial, câștigat de CSM Galați cu 21-17, avansul formației gălățene a fost chiar și de 12 puncte, scor 41-29, cu 1.27 înainte de pauza mare. În debutul celui de al treilea sfert formația din Constanța a revenit la o posesie în spatele gălățenilor, scor 43-40, dar cu un parțial 7-0 gălățenii și-au refăcut avantajul consistent de pe tabelă. +6, 58-62 după trei sferturi. Ultima parte a jocului a fost câștigată de CSM Galați cu scorul 18-12.

Milos Krivokapic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 24 de puncte marcate. Pentru CSM Galați au mai marcat: Vlad Corpodean 19p, Mihajlo Bogdanovic 16p, Vlad Negoițescu 9p, Andrei Sava 3p, Mihai Grecu 3p, George Vlad două puncte.

Cu 10/2 la general CSM Galați este pe locul doi în clasamentul Grupei B din Liga Națională, iar săptămâna viitoare, sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 18.00, va juca tot pe teren propriu cu CSM Focșani, o altă echipă implicată în lupta pentru calificarea în Grupa Galbenă LNBM. CSM Galați este calificată în următoarea fază a Ligii Naționale indiferent de rezultatele din ultimele două jocuri, cu CSM Focșani, și la Mediaș.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal