Gloria Ivești, a treia echipă calificată la turneul final al Cupei de Iarnă

224

Șase echipe din fotbalul județean gălățean au jucat la finalul săptămânii trecute, la Tecuci, meciurile din zona trei de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție de fotbal în sală organizată în pauza de iarnă de AJF Galați în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea.

Zona de la Tecuci s-a încheiat cu victoria favoriților, Gloria Ivești. Medaliata cu bronz din ultimele două sezoane de Liga a IV-a, teren mare, a câștigat toate meciurile disputate la Tecuci. După 3-2 cu colega de eșalon Muncitorul Ghidigeni, Gloria a învins cu scorul 2-0 Viitorul Umbrărești, formație ce activează în al doilea eșalon județean pe teren mare. În finală Gloria Ivești a jucat tot cu Avântul Drăgănești, adversarul din primul meci de la turneu, și s-a impus cu scorul 4-2.

Finalista Avântul Drăgănești a debutat cu o victorie la turneu, scor 5-2 în fața gazdelor de la Victoria Tecuci, iar în al doilea meci al zonei s-a impus cu socrul 3-0 în jocul cu Juventus Toflea.

Pe trei a terminat turneul Muncitorul Ghidigeni. În finala mică formația din Ghidigeni a trecut de Victoria Tecuci cu scorul 7-3. Pe lângă înfrângerea la limită cu Gloria Ivești, 2-3, Muncitorul Ghidigeni a învins cu scorul 2-0 Viitorul Umbrărești. Victoria Tecuci a terminat a patra zona de la Tecuci, pe cinci s-au clasat cei de la Viitorul Umbrărești, 3-0 în finala pentru stabilirea locurilor 5-6 cu Juventus Toflea.

La finalul turneului Robert Coviț, Gloria Ivești, a fost declarat portarul turneului, iar Ionel Catrin Bogdan a câștigat titlul de golgheter al zonei.

Pe lângă Gloria Ivești, locul trei la finalul turului, la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea” au mai obținut calificarea Zimbrul Slobozia Conachi, câștigătoarea zonei 1, locul doi la finalul turului din Liga a IV-a, și Avântul Valea Mărului, câștigătoarea zonei 2, echipa de pe primul loc la finalul turului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal