Ionuț Niculcea, despre victoriile reper pe banca Lieștiului

4
Foto: Facebook/Sporting Liești

Antrenor în Liga a III-a la Sporting Liești pe parcursul a cinci sezoane, Ionuț Niculcea a vorbit la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre cele mai importante victorii obținute la cârma formației din Liești.

”Antrenez Sporting Liești din anul 2015. Am avut patru ani compleți până în anul 2019. În avara anului trecut m-am dus la CSM Galați, pentru o jumătate de sezon. În iarnă am revenit la Sporting Liești.

Cea mai importantă victorie de când pregătesc Lieștiul, pentru mine, cred că ar fi două. Prima, cea mai importantă victorie, a fost cea cu Oțelul din Cupă. În acel sezon, 2018-2019, ne-am calificat în 16-imile Cupei și am adus o echipă de Liga a II-a la Liești, CS Mioveni. Au fost și echipe din Liga I printre adversari, toată lumea dorea Dinamo, acolo, la Liești, sunt mulți fani ai lui Dinamo, de asta și culorile clubului sunt abl și roșu.

”În sezonul 2019-2020 am oprit Foresta lui Grigoraș din drumul spre Liga a II-a”

Alături victoria cu Oțelul, Ionuț Niculcea a pus succesul obținut de Sporting Liești în primăvara acestui an, pe propriul teren cu Foresta, echipă aflată în lupta pentru promovarea în eșalonul superior.

”A doua, una dintre victoriile cele mai dragi mie, este cea din prima etapă a returului sezonului trecut, cel înghețat. Atunci am învins Foresta Suceava, cu scorul 3-1, la echipa din Suceava antrenor era domnul Petre Grigoraș. La momentul acela, după înfrângerea din jocul cu noi, distanța dintre Foresta, locul doi, și echipa de pe primul loc, Aerostar Bacău, s-a mărit la șapte puncte, astfel nu s-a mai jucat barajul necesar promovării în Liga a II-a”, a spus tehnicianul gălățean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal