La Târgu Bujor se pun bazele unei echipe de fotbal!

1017
Bujorii Târgu Bujor în sezonul 2015/2016

Urmând exemplul celor de la Berești, Luceafărul Berești o inițiativă privată despre care am scris aici, autoritățile de la Târgu Bujor vor să pună bazele unei echipe de fotbal în oraș. Anunțul revenirii fotbalului la Târgu Bujor a fost făcut de primarul orașului, Laurențiu Viorel Gîdei, într-un anunț pe facebook.

”Vineri 17 ianuarie, ora 16.00, aștept tinerii fotbaliști, iubitori de fotbal, oameni dornici să se implice, la o discuție serioasă, pentru a pune bazele unei echipe de fotbal. Avem un teren foarte bine poziționat, avem tradiție în fotbal și trebuie să o revitalizăm” spune, pe facebook, primarul de la Târgu Bujor.

Edilul șef de la Târgu Bujor a mai menționat că echipa va fi susținută de autoritățile locale. ”Vom aloca sume necesare din bugetul local, vom căuta și găsi sponsori! Mă voi implica! Totul depinde de dorința voastră, de implicare și seriozitate”, a anunțat primarul Laurențiu Viorel Gîdei.

”La Berești se poate, un bun exemplu pe care doresc să-l urmăm! Trebuie să avem club și echipă de fotbal! Eu vreau și mă implic. Tu vrei? Te implici? Comentatori și spectatori vom avea destui, dar acum, la început de drum, avem nevoie de implicare, de jucători, de dorință, de ambiție! Vă aștept vineri, 17 ianuarie, de la ora 16.00 la Primărie”, se arată în încheierea mesajului primarului de Târgu Bujor.

Ultima oară orașul aflat la 60 de kilometri de Galați a avut echipă de fotbal în sezonul 2016-2017, dar Bujorii Târgu Bujor nu au terminat acel campionat, s-au retras pe parcurs. În istoria recentă a clubului din Târgu Bujor, sezonul 2007-2008, se regăsește o participare în Liga a III-a, Divizia C pe atunci, după un meci de baraj câștigat, scor 2-1, în prelungiri, în fața celor de la AS Iris Iași.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal