Modificări în lotul CSU Belor

177
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În pauza dintre tur și retur la echipa feminină de volei CSU Belor s-au petrecut o serie de modificări în lotul de jucătoare. Două dintre voleibalistele cu care formația gălățeană a evoluat în tur au plecat de la CSU Belor, în locul lor a fost transferată o altă voleibalistă.

Laura Simonia, jucătoare ce provine din Georgia, și Gana Magerova, voleibalistă din Ucraina, au încheiat pe cale amiabilă contractele cu formația gălățeană. În schimb, la CSU Belor va juca din retur Roxana Iancu. Centrul de 27 de ani, 1.86 metri, vine sub formă de împrumut de la Dinamo București, acolo unde s-a transferat din această iarnă Nneka Onyejekwe fosta campioană cu CSU Metal Galați, conform doarvolei.ro. Roxana Iancu, pe lângă Dinamo București, a mai jucat la Agroland Timișoara și CSU Medicina Târgu Mureș. Roxana Iancu este componentă a echipei naționale, a participat cu selecționata României în 2019 la Campionatul European.

La finalul săptămânii formația gălățeană va juca debuta în returul Diviziei A1, sâmbătă, CSU Belor are programat meci pe terenul campioanelor de la Volei Alba Blaj, urmând ca miercuri, 22 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, formația gălățeană să joace cu FC Argeș Pitești. După meciurile din tur CSU Belor este pe locul cinci în clasamentul Diviziei A1.FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal