Oțelul s-a reunit cu noutăți în lot

1178
Foto: SC Oțelul/Facebook

Gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul a reluat miercuri pregătirile pentru retur. La primul antrenament din 2020 antrenorul Alexandru Ciobanu a avut la dispoziție 28 de jucători.

Lotul prezent la reunire a fost: Doană, Ursu, Dinu, Dogaru – portari; Bucevschi, Cucu, Drăgan, Pop, Manău, Stoian, Puțanu, Ghiocel, cât și Alexandru Dragu, 18 ani, jucător promovat de la Centrul de Copii și Juniori – fundași; Partenie, Farcaș, Nemțanu, Alecu, Mereuță – jucător promovat de la Centrul de Copii și Juniori, Goga, Bordieanu, Pleșa, Cireș, Crihană, Dima – mijlocași; Matei, Cîrjan, Grădinaru, Alexandru Buhăescu, 17 ani, jucător provenit de la Centrul de Copii și Juniori – atacanți. De la reunirea oțelarilor au lipsit, motivat, Țicămucă și Munteanu, conform site-ului oficial al clubului Oțelul.

Noutățile reunirii au fost portarii Iulian Dinu, 22 de ani, ultima oară în Liga a II-a la Pandurii Târgu Jiu, și Robert Dogaru, 21 de ani, ultimul club pentru care a evoluat a fost CSM Focșani în Liga a III-a.

Cu 23+4 puncte SC Oțelul a terminat prima parte a campionatului Ligii a III-a, turu, pe locul 8. În 15 jocuri disputate SC Oțelul a câștigat opt, trei jocuri au fost încheiate la egalitate, iar alte patru au fost pierdute. În prima etapă din retur SC Oțelul are programat meci pe teren propriu cu ultima clasată din serie CSM Pașcani. În prima parte a campionatului Ligii a III-a formația gălățeană a suferit o depunctare de 4 puncte impusă de FRF.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal