Primele achiziții pentru retur ale studenților

580
Foto: Facebook/Remus Popa

Gruparea gălățeană de Liga a III-a CSU Dunărea de Jos a perfectat primele transferuri pentru partea a doua a campionatului celui de al treilea eșalon.

”Pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a, returul, ne vom baza pe serviciile a doi jucători noi. Ionuț Vartolomei, 19 ani, un jucător gălățean ce vine de la o echipă din Italia, (a mai jucat pentru Steaua Dunării la juniori, și Juventus București), și Remus Popa, atacant, ultima echipă pentru care a jucat a fost CSM Focșani în Liga a III-a. De asemenea, mai avem la pregătiri și doi jucători care momentan sunt în probe”, ne-a spus antrenorul principal de la CSU Dunărea de Jos, Eugen Baștină.

Legat de pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a, tehnicianul studenților ne-a spus: ”Pregătirile pentru retur se vor desfășura pe plan local la Galați. Pe lângă antrenamentele obișnuite vom avea și o serie de meciuri de pregătire. Pentru retur obiectivul echipei noastre este salvarea de la retrogradare.”, ne-a declarat Eugen Baștină.

După disputarea meciurilor din tur CSU Dunărea de Jos este pe locul 14 în seria I cu 10 puncte. Pentru a scăpa de grijile retrogradării directe formația universitară trebuie să se claseze pe locul 11 la finalul sezonului. În prima etapă din retur, 7 martie, studenții au programat joc pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, (în tur 1-1).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal