Șoimii Foltești a produs surpriza la Cupa de Iarnă

672

Ultimul turneu zonal de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea” s-a încheiat cu o surpriză. Disputat în Sala de Sport din comuna Șendreni, turneul s-a terminat cu triumful celor de la Șoimii Foltești, club înființat în vara anului trecut ce și-a anunțat intențiile de accedere în primul eșalon județean.

Gruparea de Liga a V-a a câștigat toate jocurile la Șendreni și a obținut calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea” alături de primele trei clasate din Liga a IV-a: Avântul Valea Mărului, Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești.

Șoimii au debutat la Cupa de Iarnă cu o victorie, scor 2-1, cu Luceafărul Berești, colega de eșalon din Liga a V-a. În al doilea meci din grupă Folteștiul a învins cu scorul 5-3 Foresta Șendreni, iar în finală Șoimii Foltești a învins marea favorită Unirea Braniștea, scor 7-5, echipa de pe locul patru din Liga a IV-a în pauza de iarnă.

La turneul de la Șendreni rotația formației din Foltești a fost: Cosmin Lupu, Fănică Haliciu – portari; Adrian Gheorghiță, Iulian Dumitrache, Florentin Cristea, Iulian Răileanu -fundași, Robert Stan, Nicu Vlad – mijlocași, Eduard Dumitran – atacant, Nicu Butuc atacant/antrenor.

Pe lângă calificarea în ultima fază a competiției, formația din Foltești a mai câștigat și titlul de golgheter al turneului, prin Eduard Marian Dumitran. Cealaltă distincție individuală a fost câștigată de Alexandru Iulian Galaction de la Luceafărul Berești.

Turneul final, final four, al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea” este programat să se dispute sâmbătă, 8 februarie, la Galați, Sala Siderurgistul, cu participarea primelor trei din Liga a IV-a: Avântul Valea Mărului, Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești și surpriza Șoimii Foltești.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal