Vălmărenii au câștigat tot la zona 2 de la Cupa de Iarnă

253
Foto: Facebook/AJF Galați

Campioana de iarnă din Liga a IV-a, teren mare, Avântul Valea Mărului, obținut calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție organizată de AJF Galați în pauza dintre tur și retur.

Vălmărenii au obținut calificarea în ”careul de ași” al Cupei de de Iarnă după ce au câștigat toate meciurile disputate în zona doi a competiției, cât și toate premiile individuale. În primul meci al zonei de la Cudalbi, vălmărenii s-au impus cu scorul 7-1 în fața celor de la Flacăra Pechea, Liga a V-a, a urmat o victorie 8-0 cu colega de eșalon Voința Cudalbi, iar în ultimul meci formația din Valea Mărului a învins cu scorul 7-4 Viitorul Costache Negri, o altă colegă de eșalon din Liga a IV-a.

Voința Cudalbi a încheiat a doua zona de la Cudalbi cu două victorii: 6-0 cu Viitorul Costache Negri și 5-3 cu Flacăra Pechea, și o înfrângere 0-6 cu Avântul Valea Mărului. Pe trei au terminat cei de la Falcăra Pechea, Liga a V-a, grație victoriei, scor 8-3 cu Viitorul Costache Negri, iar pe patru a terminat competiția Viitorul Costache Negri cu trei înfrângeri din trei jocuri.

Premiile individuale ale zonei au fost adjudecate tot de vălmăreni. Portarul turneului a fost desemnat Alexandru Vlasie, iar Nicu Bălan a câștigat titlul de golgheter al turneului.

Cupa de Iarnă continuă la finalul săptămânii viitoare cu zonele trei și patru. Zona trei se va disputa sâmbătă, 25 ianuarie, la Tecuci, cu participarea echipelor: Victoria Tecuci, Avântul Drăgănești, Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea, Viitorul Umbrărești, iar zona patru, ultima înaintea turneului final, se va disputa duminică, 26 ianuarie, la Șendreni, iar la turneu vor participa: Foresta Șendreni, Luceafărul Berești, Unirea Braniștea, Quantum Club Galați, Șoimii Foltești, Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal