Victorie clară cu Gheorgheniul pentru CSM Galați

468
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Revenirea pe gheața de acasă, într-un meci oficial, a hocheiștilor de la CSM Galați s-a soldat cu o victorie clară. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 4-1 (2-0, 1-1, 1-0), în fața celor de la ACSH Gheorgheni, în primul meci al dublei din finalul săptămânii de la Galați.

La prima pauză formația gălățeană a intrat în avantaj, scor 2-0. Evgeny Skachov a deschis scorul, în minutul 4, după ce Nagy Istvan a trimis puternic la poartă de la linia albastră, iar pucul a ricoșat la atacantul rus. Pentru 2-0 a marcat un alt atacant de origine rusă, Sergei Paior. În minutul 18 al jocului, Paior a ridicat avantajul la 2-0 cu o ”piruetă” în fața porții harghitenilor.

În treimea secundă cele două echipe au terminat la egalitate, Patrik Machala, la jumătatea reprizei a urcat avantajul CSM Galați la 3-0. În finalul celei de a doua treimi, cu 28 de secunde rămase, formația din Gheorgheni a ”strâns” tabela prin golul de 3-1 marcat în situație de dublă superioritate numerică. Ultima parte a jocului s-a încheiat cu triumful gălățenilor, scor 1-0, gol marcat în ultimul minut de Vitali Kyrychenko, asta după ce cu câteva minute înainte Skachov a irosit o bună oportunitate de 4-1. În timp ce raportul golurilor marcate a fost 4-1 raportul șuturilor a le-a fost net favorabil gălățenilor 27-15.

Pentru jocul cu ACSH Gheorgheni antrenorii Vadim Shakraichuk și Cornel Chiriță au avut la dispoziție patru linii complete:

Mihail Rybalko, Nagy Istvan, Evgeny Skachov, Sergei Paior, Alexander Neznamov;

Maxim Rybalko, Evgeny Emelianenko, Vitali Kyrychenko, Denis Zabludovsky, Konstantin Pushkaryov;

Hildebrand Szabolcs, Ciprian Țapu, Adrian Irimia, Anton Butochnov, Patrik Machala;

Pal Zsombor, Cătălin Berdilă, Anton Popa, Otto Szopos, Lorincz Levente;

Otto Onodi și Szopos Magor – portari.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal