Victoriile continuă: 4-2 cu Corona

503

Hocheiștii de la CSM Galați continuă seria victoriilor din Campionatul Național de Seniori în fața contracandidatelor. După ce a trecut de ACSH Gheorgheni și de Steaua, formația gălățeană s-a impus cu scorul 4-2 în jocul de pe teren propriu cu Corona Brașov, campioana României.

Corona a marcat prima în meciul de sâmbătă, după 12 minute de joc, în egalitate numerică, la câteva secunde după ce formația gălățeană a trecut printr-un moment de inferioritate numerică. CSM Galați a egalat cu 6 minute rămase de jucat din repriză, Kyrychenko a marcat, în situația de om în plus a gălățenilor. Cu 2.40 Brașov a nimerit în bara, iar CSM a avut șansa desprinderii, situație de superioritate numerică pe finalul reprize, dar fără efect pe tabelă.

După egalitatea din prima repriză, formația gălățeană s-a instalat la conducerea jocului și s-a impus în treimea secundă cu scorul 2-0. Ultimul venit Konstantin Pushkaryov, după trei minute de joc, în superioritate numerică, a concretizat momentele de dominare ale gălățenilor. Kazahul a marcat după o fază spectaculoasă, Mikhail Rybalko a trimis pucul în treimea brașovenilor, Pushkaryov a interceptat pucul venind de pe banca de schimb, a plecat pe contraatac și a marcat pentru 2-1. La cinci minute distanță CSM Galați a trecut în avantaj, scor 3-1, gol marcat prin intermediul unui șut din cădere dintre cercurile de angajament de Zabludovsky.

Brașovenii au intrat în ultima treime în căutarea egalării, Otto Onodi a ținut echipa în joc cu intervențiile sale, pe contră Sachkov a ratat singur cu Toke Zoltan, portarul Coronei. Meciul s-a încins pe final, cu 3.32 minute rămase de jucat formația din Brașov a marcat pentru 3-2. Imediat slovacul Julius Penzes, antrenorul de la Corona, a jucat cu șase jucători de câmp, portarul a lăsat locul unui jucător în ofensivă, dar cei care au marcat au fost gălățenii. În ultimul minut Neznamov a interceptat pucul la linia albastră și a marcat în poarta goală.

Pentru CSM Galați au jucat:

Onodi Otto – portar;

Mikhail Rybalko, Nagy Istvan, Evgeny Skachkov, Sergei Paior, Alexander Neznamov;

Maxim Rybalko, Evgeny Emelianenko, Vitali Kyrychenko, Denis Zabludovsky, Konstantin Pushkaryov;

Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă (Ciprian Țapu), Adrian Irimia, Anton Butochnov, Patrik Machala;

Rezerve: Pal Zsombor, Anton Popa, Otto Szopos, Lorincz Levente, Szopos Magor – portar de rezervă.

Duminică, de la ora 18.30, este programat al doilea meci al dublei de la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal