Zimbrul Sl. Conachi a câștigat turneul ”Joacă și ajută”. Legende și jucători din toate eșaloanele au participat la turneu

598
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Turneul caritabil ”Joacă și ajută” a fost prima mișcare organizată a anului pentru o parte dintre echipele din cele doua eșaloane județene. Competiția din sala de sport a comunei Slobozia Conachi, organizată de primarul comunei Emil Dragomir pentru sprijinirea familiei Poiană, a fost câștigată de cei de la Zimbrul Slobozia Conachi.

În finală ”zimbrii” au avut de înfruntat redutabila formație AJF Galați, echipă formată în mare parte din arbitri. Chiar dacă la final scorul a fost destul de mare, 5-1 pentru zimbri, finala a fost extrem de disputata și chiar tensionata, arbitrii nu au ezitat să scoată de câteva ori cartonașul galben.

Legende și jucători din toate eșaloanele au participat la turneu

Din echipa AJF-ului au făcut parte jucători activi în Liga a III-a, Ionuț Constantinescu, Daniel Gîță, ambii la Sporting Liești, în Liga I la fete, Alexandra Ivan componenta celor de la FC Universitatea, viceliderul din prima ligă feminină, sau chiar în Liga a II-a, Valentin Munteanu ultima oară la Gloria Buzău.

Din formația zimbrilor, câștigătoarea turneului, nu au lipsit: Alin Comănescu, Iulian Năpîrlică, Vlad Antofe, Laurențiu Radu, Petrișor Tudosă sau golgheterul la zi din Liga a IV-a Constantin ”Boboc” Spînache.

La turneu au mai participat alte zece echipe: Independența, Sporting Club Galați, Viitorul Slobozia Conachi, Slobozia Conachi I (Grigoraș), Galați 4×4.ro, Slobozia Conachi II (Iulian), Școala de Fotbal Oțelul Galați cât și două echipe din Liga a V-a Lascăr Schela și Luceafărul Berești. Nu au lipsit de la reuniunea din sala de sport de la Slobozia Conachi legendele Oțelului Viorel Tănase și Tudorel Pelin, sau alți jucători ai Oțelului Cristi Brăneț, Daniel Florea. Foștii jucători ai Oțelului au jucat pentru echipa Școlii de Fotbal Oțelul Galați.

Finalistele și-au adjudecat și premiile individuale

La finalul turneului organizatorii au acordat și premii individuale. Ionuț Daniel Constantinescu, AJF Galați, a fost declarat portarul turneului, iar Laurențiu Radu, Zimbrul Slobozia Conachi, a fost desemnat jucătorul turneului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal