Zimbrul Slobozia Conachi, prima echipă calificată la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”

376
Foto: Facebook/AJF Galați

Sala de Spot din comuna Șendreni a găzduit jocurile din zona 1 de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție de fotbal în sală organizată de AJF Galați în pauza dintre tur și retur.

Câștigătoarea ultimelor două ediții ale competiției, Zimbrul Slobozia Conachi, și-a respectat statutului și a obținut calificarea pentru turnul final după ce s-a impus în zona de la Șendreni.

Viceliderul din Liga a IV-a, de la teren mare, a început ușor temător zona de la Șendreni, iar în primul meci, cu Viitorul Frumușița, a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a fi declarată câștigătoare. După 3-3 la finalul timpului obișnuit de joc ”zimbrii” s-au impus cu 7-6 la loviturile de departajare.

În al doilea meci din grupă Zimbrul a învins cu scorul 14-1 echipa a doua de la Zorile Grivița. În finală formația din Slobozia Conachi a jucat cu cealaltă echipă de Liga a IV-a de la zonă, Avântul Vânători.

Formația din Vânători a obținut calificarea în finală cu două victorii: 11-5 cu Zorile Grivița, Liga a V-a, și 5-2 cu ACS Lascăr Schela, liderul din Liga a V-a. Finala a fost câștigată de Zimbrul Slobozia Conachi cu scorul 5-3.

În finala mică, locurile 3-4, Lascăr Schela a învins Viitorul Frumușița, colega de eșalon, cu scorul 3-1, în timp ce pentru ultimele două poziții de la zonă s-au întâlnit cele două echipe din Grivița, iar meciul s-a încheiat cu victoria echipei a doua, Zorile 2 Grivița, cu scorul 7-4.

La final Alexandru Raul Ștefan, Zimbrul Slobozia Conachi, a fost desemnat portarul turneului, iar Alexandru Misăilă, Avântul Vânători, a câștigat titlul de golgheter al zonei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal