Alex Ciobanu: ”Încă suntem în etapa de construcție. Finalitatea trebuie să fie promovarea în Liga a II-a”

229
Foto: SC Oțelul/Facebook

La prima conferință de presă a sezonului 2019-2020, SC Oțelul a anunțat că în sezonul curent clubul a pornit pe un drum al reconstrucției, cu promovarea mai multor copii din propriul Centru de Copii și Juniori. La Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, tehnicianul gălățean a vorbit despre faza în care se află proiectul.

Așa cum am spus la prima conferință de presă a sezonului, pornim la un drum lung, suntem în faza de reconstrucție, pentru că am promovat mulți jucători. În vară, când am venit, tot lotul avea contractele încheiate, nu mai erau decât trei jucători care aveau contract, dar ei nu se mai regăsesc aici.

Am luat-o de la mai mult de sub zero, chiar de la minus unu, pentru că a fost planul să promovăm juniori, apoi a trebuit să ținem niște seniori, preferabil jucători din Galați care să cunoască spiritul pe care noi vrem să îl creăm. Ușor am creionat un lot, juniorilor le-am acordat această șansă, trebui să-i vedem în competiție, să vedem cine sunt, ce perspective au, ce pot.

Încă suntem în etapa de construcție, anul ăsta. Anul viitor dacă vom reuși să mai aducem doi-trei-patru jucători seniori de certă valoare cu care să poți să fii mai sus în clasament, juniorii să capete din ce în ce mai multă experiență competițională, după aceea, clar finalitatea trebuie să fie promovarea în Liga a II-a. Nu putem să spunem că doar formăm niște copii, rămânem la Liga a III-a. Noi acolo tindem, spre Liga a II-a”, a spus Alex Ciobanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal