Bogdan Paul, despre jocul cu Bacăul: ”În primele două seturi nu ne-am regăsit sub nicio formă”

109
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa feminină de volei CSU Belor a pierdut în trei seturi, scor 0-3, jocul de pe teren propriu cu Știința Bacău. Legat de jocul cu formația băcăuană antrenorul de la CSU Belor Bogdan Paul a spus:

”În primele două seturi nu ne-am regăsit sub nicio formă. Este adevărat nu am avut posibilitatea să jucăm cu prima ridicătoare, Maria Coral Bouza. Ea a suferit o ușoară accidentare la antrenamentul de vineri, evident experiența Marisei Radu este foarte scăzută pentru nivelul de aici, dar echipa nu a funcționat deloc. Trecând peste micile neconcordanțe ale construcției ridicătorului, echipa nu a jucat absolut deloc.

Este inadmisibil la nivelul ăsta să încerci să construiești un joc în condițiile în care nu reușești să treci mingea peste fileu în terenul advers. Sunt probleme care nu mai au legătură cu sistemul de joc, are legătura cu capacitatea sportivilor de a se regăsi la un anumit nivel de concentrare și determinare”, a spus Bogdan Paul.

Legat de evoluția coordonatoarei de nici 19 ani Marisa Radu antrenorul formației gălățene a spus: ”Este foarte greu în momentul în care nu ai primire din serviciu, ca ridicător care nu a jucat foarte mult este foarte greu să dezvolți un joc complex. Marisa Radu, pentru un jucător prima oară titular în Divizia A1, într-un meci cu miză, s-a achitat destul de bine de sarcini”, a spus Bogdan Paul.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal