CSM Arcada a câștigat sezonul regulat din Divizia A1 cu două etape înainte de final

115

Voleibaliștii de la CSM Arcada și-au trecut în cont a 15-a victorie stagională în etapa a 16-a din Divizia A1. Formația gălățeană a câștigat toate cele trei puncte în jocul cu Unirea Dej, chiar dacă au cedat un set în fața clujenilor.

Primul set a fost câștigat de formația gălățeană cu 25-12, în al doilea parțial echipa lui Sergiu Stancu a câștigat cu 25-21. În al treilea parțial formația clujeană a confirmat creșterea în joc și s-a impus cu 25-27. Pe lângă setul cedat în fața celor de la Dej, în setul trei CSM Arcada a suferit o pierdere importantă, extrema Kristo Kollo s-a accidentat, a suferit o entorsă. Emoțiile în privința celui de al treilea punct au fost stopate de gălățeni în urma evoluției din setul patru, câștigat cu socrul 25-16.

Niels Klapwijk a fost omul meciului cu 24 de puncte realizate. Marian Bala a contribuit cu 15 puncte, Krasimir Georgiev a reușit 11 puncte, iar Julien Bissette a reușit zece puncte.

Cu cele trei puncte câștigate în jocul cu Unirea Dej formația gălățeană a câștigat sezonul regulat din Divizia A1. Cu două etape rămase de disputat din faza I CSM Arcada are șapte puncte avans față de echipa de pe locul doi SCMU Craiova. Pentru CSM Arcada urmează jocul de pe terenul celor de la VM Zalău, 22 februarie, ora 16.00, în direct la TVR 3, urmând ca sezonul regulat să fie încheiat cu jocul de pe terenul celor de la Știința Explorări Baia Mare, 25 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal