CSM Arcada tinde spre sferturile Cupei CEV

151
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Pentru a obține calificarea în următoarea fază a Cupei CEV, echipa masculină de volei CSM Arcada trebuie să câștige patru seturi în manșa retur a dublei cu turcii de la Galatasaray Istanbul, joc ce se va disputa miercuri,12 februarie, de la ora 18.00, la Polivalentă.

Pe lângă cele trei seturi obișnuite, gălățenii trebuie să câștige și setul de aur pentru a tranșa calificarea în sferturile Cupei CEV, asta după ce în manșa tur au pierdut, scor 0-3, meciul cu Galatasaray Istanbul.

Înaintea jocului cu formația turcă, antrenorul de la CSM Arcada, Sergiu Stancu, este optimist în privința calificării. ”Miercuri va fi un meci de altă factură. Nu mai este nevoie să spun, întâlnim o echipă foarte bună din campionatul Turciei. Sunt convins că vom reuși să câștigăm cele trei puncte, iar apoi să câștigăm și setul de aur”, a spus Sergiu Stancu.

”Important este să ajungem la acel moment, la setul de aur. Trebuie să câștigăm cu 3-0 sau 3-1 meciul, apoi și setul de aur. Sunt convins că în setul de aur echipa se va exprima mai bine decât la începutul sezonului când am pierdut setul de aur în returul de la Novi Sad. Sunt convins că în acel moment, cu aportul publicului, vom face o figură frumoasă”, a spus Sergiu Stancu legat de jocul de miercuri”, a concluzionat tehnicianul formației gălățene.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal