CSM Galați a încheiat cu o victorie seria jocurilor cu Sapientia U23

430

Hocheiști de la CSM Galați au încheiat seria celor trei jocuri consecutive cu Sapientia U23 cu o victorie categorică. După jocurile de vineri și sâmbătă puștii de la Sapientia nu au mai putut ține ritmul cu formația gălățeană, iar CSM-ul s-a impus categoric, scor 14-0.

După o primă repriză încheiată cu scorul 6-0, CSM Galați s-a impus cu scorul 5-0 în a doua treime, iar ultima parte a jocului s-a încheiat cu socrul 3-0.

Alexander Neznamov a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 7 puncte, două goluri și cinci pase decisive, în timp ce Evgeni Skachov a marcat cele mai multe goluri, patru.

Pentru CSM Galați au jucat:

Szopos Magor – portar;

Nagy Istvan, (Ciprian Țapu), Mikhail Rybalko, Sergei Paior, Evgeni Sacov, Alexander Neznamov.

Evgeni Emelyanenko, (Ciprian Țapu), Maxim Rybalko, Konstantin Pushkariov, Vitali Kyrychenko, Patrick Machala,

Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Denis Zabludosky, (Anton Popa), Anton Butochnov, (Lorincz Levente), Szopos Otto. Rezerve: Onodi Otto, Pal Zsombor, Attila Szocs.

După cele trei victorii cu Sapientia U23 CSM Galați urcat pe primul loc în Campionatul Național de Seniori cu 64 de puncte din 23 de jocuri, patru puncte în plus, dar și două jocuri în minus față de echipa de pe locul doi SC Miercurea Ciuc.

Pentru CSM Galați urmează trei jocuri consecutive pe terenul celor de la Steaua București, 13-14-15 februarie, la Târgu Secuiesc. Pe teren propriu, conform programării FRHG, pentru CSM Galați urmează jocul cu ACSH Gheorgheni, 21 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal