CSM Galați a tras o jumătate de meci pentru victoria cu Sapientia U23

367
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au avut de tras o jumătate de meci pentru a-și asigura victoria în al doilea meci cu Sapientia U23. Formația gălățeană s-a impus cu socrul 4-1 (1-1, 2-0, 1-0) la final, după ce timp de aproape 30 de minute s-au aflat în situație de egalitate cu puștii harghiteni.

Gălățenii au deschis scorul în minutul 11, prin Anton Butochnov, dar nu au reușit să concretizeze numeroasele oportunități avute la porta formației harghitene. Chiar dacă au beneficiat de trei momente de om în plus în prima parte, hocheiștii de la CSM nu au concretizat momentele de om în plus. Mai mult, în minutul 17 al jocului, cu om în minus pe gheață, Sapientia U23 a reușit egalarea, în urma unui contraatac.

Echilibrul de pa tabelă s-a menținut până aproape de jumătatea reprizei secunde. În minutul 28.14 Skachov a marcat pentru 2-1, asta după ce Neznamov a irosit o importantă șansă de a marca, singur cu portarul advers a trimis în apărătorul buturilor harghitene. Denis Zabludovskhi, câteva zeci de secunde mai târziu, 29.13, a reinstaurat normalitatea pe tabelă cu golul de 3-1.

Scorul final, 4-1, a fost stabilit de Alexander Neznamov, cu golul din minutul 26.35. În ultima treime defensiva gălățeană a s-a închis perfect, mai ales la jumătatea treimii când au evoluat timp de două minute în dublă inferioritate numerică.

Pentru CSM Galați au jucat:

Onodi Otto – portar;

Mikhail Rybalko, Nagy Istvan – Maxim Rybalko, Evgeny Emelianenko – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – fundași;

Evgeny Skachkov, Sergei Paior, Alexander Neznamov – Vitali Kyrychenko, Denis Zabludovsky, Konstantin Pushkaryov – Adrian Irimia, Anton Butochnov, Patrik Machala – atacanți;

Ciprian Țapu, Pal Zsombor, Anton Popa, Otto Szopos, Lorincz Levente, Szopos Magor – rezerve.

Duminică, de la ora 11.00, se va juca și meciul trei, ultimul, dintre CSM Galați și Sapientia U23.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal