CSM Galați preia șefia în CN după dubla victorie cu Steaua

593
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CM Galați au câștigat și al doilea meci din deplasarea de la Târgu Secuiesc cu cei de la Steaua. După victoria la limită din meciul de joi, formația gălățeană s-a impus categoric în al doilea meci, scor 7-2 (2-0, 3-0, 2-2).

CSM Galați s-a impus cu 2-0 în prima treime, cu două goluri marcate de Evgeni Skachov. Anton Butochnov, în minutul 3 al reprizei a doua a marcat pentru 3-0, Maxim Rybalko, în minutul 38.10, și Konstantin Pushkaryev, cu 55 secunde înainte de pauză, au urcat scorul la 5-0, cele două goluri fiind marcate de formația gălățeană în dublă superioritate numerică.

Steaua a revenit în joc în prima parte din repriza a treia, prin golurile marcate de Deniskin și R. Marton. Diferența de cinci goluri a fost refăcută de gălățeni prin golurile marcate de Denis Zabludovsky, minutul 51, și Konstantin Pushkaryev, minutul 53.

După cele două victorii cu Steaua echipa de hochei de la CSM Galați a revenit pe primul loc în Campionatul Național de Seniori cu 70 de puncte din 25 de jocuri.

Gălățenii au un avans de trei puncte față de echipa de pe doi, SC Miercurea Ciuc, 28 de jocuri, 10 puncte mai mult decât echipa de pe trei, ACSH Gheorgheni, 29 de jocuri, dar și un avans de 28 de puncte față de cei de la Corona Brașov, locul patru, 21 de jocuri, formația din Brașov nu s-a prezentat cu un număr suficient de jucători la meciul de vineri de pe terenul celor de la Sapientia U23 și a pierdut cu scorul 5-0, forfeit.

Pentru CSM Galați urmează jocul de pe teren propriu, 21 februarie, ora 18.30, cu ACSH Gheorgheni, conform programării FRHG.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal