CSU Belor s-a ales cu doar un set din derby-ul de Europa cu Lugojul

96
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Voleibalistele de la CSU Belor s-au ales cu dor un ser, dar ce set, câștigat în derby-ul pentru locul de Challenge Cup cu CSM Lugoj. Jocul dintre cele două pretendente la locul cinci s-a încheiat cu victoria formației din Timiș cu socrul 3-1.

CSU Belor a pierdut primul set cu scorul 25-19, după ce la un moment dat diferența de scor a fost chiar de 10 puncte, scor 9-19. În al doilea parțial formația din Lugoj s-a impus mai clar, scor 25-16, (6-8, 16-13, 21-14).

Gălățencele au avut o tresărire de orgoliu și au revenit în joc după setul trei. Formația gălățeană s-a impus clar, cu scorul 25-10, și au aprins speranțele pentru un eventual set cinci, decisiv. Nu a fost cazul de set suplimentar, în al cincilea parțial Lugojul s-a impus cu scorul 25-19. Doar începutul setului a fost echilibrat, 2-2, 3-3, formația din Lugoj a preluat conducerea la 4-3 și s-a deprins la 7-3. Până la finalul setului CSU Belor s-a apropiat de egalare la 10-11, dar șansa a fost irosită.

Antrenorul de la CSU Belor a rulat întregul lot al formației gălățene, cu excepția rezervei de libero Violeta Stan. Meciul a fost început cu formula: Ivana Radonic, Maria Coral Bouza, Anamaria Berdilă, Roxana Iancu, Daniela Lupescu, Talia Do Nascimento – Andreea Ispas – libero. Marisa Radu a intrat în mai multe rânduri în locul Mariei Bouza, Sorina Miclăuș, Borislava Saykova, Adina Roșca.

CSU Belor termină sezonul regulat din Divizia A1 pe locul șase cu 26 de puncte, 20 de jocuri. În ultima etapă din Divizia A1 CSU belor va sta din cauza numărului impar de echipe. Pentru formația gălățeană urmează meciurile din faza secundă a campionatului, play-off-ul, turneul pentru stabilirea locurilor 1-6.

În urma jocului de miercuri diferența de puncte dintre CSU Belor și CSM Lugoj se mărește la cinci. Cele două adversare de miercuri sunt în competiție directă pentru locul cinci, poziție care la finalul sezonului va asigura participarea în Challenge Cup.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal