CSU Belor ține aproape de locurile de play-off. Victorie de trei puncte pe terenul Rapidului

125
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa feminină de volei CSU Belor a câștigat toate cele trei puncte din deplasarea de la București, de pe terenul celor de la Rapid. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-1 în jocul disputat în etapa a XVI-a din prima ligă a fetelor.

Chiar dacă Rapidul a câștigat primul set, scor 26-24, formația gălățeană a revenit și în puțin peste o oră și-a adjudecat toate cele trei puncte. Al doilea parțial a fost adjudecat de CSU Belor cu scorul 25-13, în setul trei a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 25-23, în timp ce în ultimul parțial CSU Belor s-a impus cu 25-18.

Ivana Radonic a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 16 puncte realizate. De la CSU Belor s-au mai remarcat: Roxana Iancu cu 14 puncte, Sorina Miclăuș 13, Daniela Lupescu 12.

După 16 etape din Diviza A1 CSU Belor este pe șase în clasamentul la zi cu 23 de puncte din 15 jocuri. Gălățencele au un avans de 11 puncte față de echipa de pe locul șapte, CS Medgidia, dar și un ecart de patru puncte față de echipa de pe locul cinci, CSM Lugoj. Locul șase la finalul sezonului regulat este ultimul care asigură prezența în turnul locurilor 1-6, play-off.

Pentru CSU Belor urmează jocul de pe teren propriu cu ultima clasată CSO Voluntari, sâmbătă, 8 februarie, de la ora 18.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal