CSU Dunărea de Jos a pierdut amicalul cu cei de la Cahul

337
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” Galați a pierdut meciul retur, ”revanșa”, cu basarabenii de la FC Cahul 2005, al doilea meci internațional de la reînființarea clubului. Disputat pe stadionul ”Portul Roșu”, locul unde își desfășoară meciurile de pe teren propriu studenții, jocul a fost pierdut cu scorul 1-2 de formația gălățeană, chiar dacă CSU Dunărea de Jos a condus cu 1-0 la pauză. Pentru studenți golul a fost marcat de Mădălin Blănaru în minutul 20.

La fel ca în celelalte jocuri de pregătire din această iarnă antrenorul Eugen Baștină a folosit două echipe diferite în cele două reprize ale jocului. În prima parte pentru CSU Dunărea de Jos au evoluat: Olaru – Iancu, Iacob, Ignat, Manea, Bădila, Lovin, Chiriac, Ivașcu, Blănaru, Hilohi, Vartolomei. În partea a doua pentru CSU Dunărea de Jos au intrat: Enache – Morogan, Ignat, Mohorîță, Vârlan, Izvoranu, R. Popa, Manea, Palade.

”A fost un meci destul de dur, noi am pierdut un jucător în prima parte, Iacob, și-a spart capul. Am folosit două echipe și în acest meci. Pentru noi meciurile de verificare vor continua, iar sâmbătă, de la ora 11.00, tot pe stadionul nostru, ”Portul Roșu”, vom juca cu cei de la Victoria Traian”, ne-a spus antrenorul de la CSU Dunărea de Jos Eugen Baștină.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal