În Liga I începe play-off-ul. United debutează la Călărași

126
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cele mai bune patru echipe din futsalul românesc vor susține începând din 29 februarie, meciurile din paly-off-ul campionatului Ligii I. Alături de United, vicecampioana României în ultimele trei ediții, în faza superioară a primei ligi de futsal vor mai participa: Imperial Miercurea Ciuc, câștigătoarea sezonului regulat, Dunărea Călărași, locul trei la finalul primei părți de campionat, și Informatica Timișoara a patra clasată în sezonul regulat din Liga I.

În play-off meciurile se vor disputa în sistem campionat fiecare cu fiecare, tur-retur. În jocul de deschidere al play-off-ului vicecampionii de la United vor juca sâmbătă, 29 februarie, de la ora 16.00, la Călărași, cu cei de la Dunărea.

Etapa a II-a, duminică, 8 martie, programează derby-ul campionatului, United – Imperial Miercurea Ciuc, în timp ce turul va fi încheiat de United cu jocul de la Timișoara, 21 martie, ora 16.00, meci ce va fi transmis în direct de Pro X.

Returul va debuta la 29 martie, cu jocul United – Informatica Timișoara, etapa a patra, la 5 aprilie, este programat jocul de la Dunărea Călărași, în timp ce play-off-ul va fi încheiat de United cu jocul din Harghita contra celor de la Imperial Miercurea Ciuc, 18 aprilie, ora 16.0, în direct la Pro X.

La finalul meciurilor din play-off echipa de pe locul 1 va juca în semifinale cu cea de pe locul patru, în timp ce locul doi va juca cu locul trei.

Semifinalele se vor juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri cu două meciuri pe terenul echipei mai bine clasată la finalul grupei de play-off.

Învingătoarele din semifinale vor juca în finala campionatului, maximum cinci meciuri, cu meciul decisiv, dacă va fi cazul, pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul grupei de play-off.

Echipele învinse din semifinale vor juca în finala mică, tur-retur, cu meciul decisiv pe terenul echipei de pe locul trei la finalul play-off-ului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal