”Încredere și speranța unor rezultate bune”, dezideratele de la Luceafărul Berești pentru retur

187

Gruparea gălățeană de Liga a V-a, Luceafărul Berești, este gata de startul în partea a doua din campionatul celui de al doilea eșalon județean.

Pauza de iarnă a fost acoperită de formația din Berești cu o serie de jocuri de pregătire, atât în sală, prin participarea la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, cât și pe teren mare.

”În pauza competițională am participat la Cupa de Iarnă unde am făcut meciuri frumoase, 3-0 cu Foresta Șendreni, 1-2 cu Soimii Foltești, (meci în care am încasat două goluri în ultimele două minute de joc), și am pierdut 3-5 cu Quantum Club Galați”, ne-a spus președintele de la Luceafărul Berești, Mihai Bejan.

Pe lângă meciurile de la Cupa de Iarnă formația din Berești a susținut și o serie de jocuri pe teren mare, din care se remarcă victoria, scor 3-1, de la Berești, cu colega de eșalon Viitorul Frumușița.

Chiar dacă până la startul părții secunde de campionat mai sunt câteva zile Luceafărul Berești continuă pregătirile. Astfel, între 28 februarie și 1 martie, echipa din Berești va participa la turneul de minifotbal ”Cupa Greenfield”, competiție ce se va disputa la Bârlad.

În legătură cu adaptarea cu fotbalul din Liga a V-a, dar și perspectivele pentru retur, Mihai Bejan a spus: Impactul cu Liga a V-a a fost pentru Berești la început unul anevoios. Nu am fost însă dezarmați de rezultatele slabe din primele meciuri, datorate lipsei de experienta și faptului că multi dintre jucătorii noștri nu au mai evoluat la teren mare sau ca la Berești nu a mai fost echipă de 12 ani.

După sfârșitul de tur și ultimele meciuri amicale pornim către retur cu încredere și speranța unor rezultate bune”, a încheiat președintele de la Luceafărul Berești, Mihai Bejan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal