Paul Bogdan, după calificarea în play-off. ”Trebuie să începem să ne gândim la locul pe care dorim să îl ocupăm în play-off”

106
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa feminină de volei CSU Belor a câștigat meciul din etapa a 17-a din Divizia A1, scor 3-0, ( -13, -19, -17), cu CSO Voluntari. Antrenorul de la CSU Belor, Paul Bogdan, a declarat la finalul jocului că nu se aștepta la o victoria atât de facil obținută.

”Am rămas ușor surprins. Nu mă așteptam să fie așa de ușor meciul, în urmă cu mai puțin de o săptămână echipa cu din Lugoj, CSO Voluntari a prestat un meci foarte bun, au și câștigat cu socrul 3-2. Am rămas surprins. Pe de altă parte, noi ne-am făcut jocul normal, joc care a avut faze bune, mă bucur că a fost un pic mai lejer pentru că am avut posibilitatea să rezolvăm din problemele pe care le aveam. Fetele trebuie să înțeleagă că, teoretic, meciule acestea sunt la îndemâna noastră, să le câștigăm”, a spus Paul Bogdan.

Cu cele trei puncte din meciul cu CSO Voluntari formația gălățeană și-a asigurat prezența în faza a doua a campionatului, turneul locurilor 1-6, play-off. Despre partea a doua a campionatului Paul Bogdan a spus: ”Noi trebuia să începem să creștem, am avut o perioadă nu foarte bună, am avut o perioadă cu multe puncte pierdute, la Medgidia și acasă cu Clujul, motiv pentru care trebuia să ne acumulăm punctele care să ne asigure prezența în play-off. În mare măsură acum suntem în play-off, din acest moment trebui să începem să ne gândim foarte serios la locul pe care ne dorim să îl ocupăm în play-off”.

Pentru CSU Belor, formație ce își dorește o calificare în sezonul viitor al cupelor europene, urmează o săptămână cu două jocuri. Miercuri, 12 februarie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la Dinamo București, iar sâmbătă, 15 februarie, la Galați, de la ora 19.00, CSU Belor va juca cu Știința Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal