Revelația Ligii I a fetelor începe returul la jumătatea lunii martie

178
Foto: Facebook/FC Universitatea Galați

Grupările din prima ligă a fetelor de la fotbal și-au aflat programul după care vor disputa jocurile din retur, a doua parte a campionatului Ligii I.

Revelația turului de campionat, FC Universitatea Galați, va debuta în retur la jumătatea lunii martie, duminică, 15 martie, cu un joc pe propriul teren contra celor de la Luceafărul Filiași, echipă nou promovată în prima ligă. În tur FC Universitatea s-a impus cu scorul 2-0.

În etapa a II-a din retur, etapa a 13-a din campionat, FC Universitatea va juca în Harghita pe terenul celor de la Vasas Odorheiu Secuiesc, (1-3 în tur). Meciul cu formația harghiteană are două variante de disputare, 22 martie sau 1 aprilie.

În finalul lunii martie, duminică, 29 martie, ”panterele” vor reveni pe teren propriu pentru jocul cu Fair Play București, etapa a 14-a, (4-0 FCUG în tur). În etapa a 15-a, 5 aprilie, viceliderul din Liga I va juca derby-ul campionatului primei ligi a fetelor pe terenul campioanelor de la U Olimpia Cluj-Napoca, în tur cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Piros Security Arad, locul patru la finalul turului, va juca cu FC Universitatea, la Galați, în etapa a 16-a, la 18 aprilie, în tur FCUG s-a impus cu scorul 8-0, joc urmat de o deplasare lungă, pe terenul celor de la Independența Baia Mare, etapa a 17-a, 26 aprilie, (1-0 FCUG în tur).

Ultima lună de campionat va fi începută de FC Universitatea cu un joc pe teren propriu contra celor de la Heniu Prundu Bârgăului, 3 mai, în tur cele două echipe au remizat, scor 2-2. Derby-ul Universităților din Liga I se va juca în etapa a 18-a, la 9 sau 10 mai, în tur Universitatea gălățeană a învins cu scorul 4-0.

În etapa a 19-a FC Universitatea va primi replica celor de la Fortuna Becicherecu Mic, joc cu două variante de date de disputare, 17 sau 21 mai, în tur FCUG s-a impus în Timiș cu 1-0.

Ultima deplasare din sezon a formației gălățene este programată pentru 24 mai, pe terenul formației Clubului Sportiv Școlar din Târgoviște, în tur 7-3 FCUG, în timp ce campionatul Ligii I va fi încheiat de ”pantere” cu un joc pe propriul teren contra ultimei clasate după jocurile din tur, Selena Constanța, 31 mai, în tur 2-1 FC Universitatea.

După ce au disputat jocurile din tur ”panterele” de la FC Universitatea sunt pe locul doi în clasamentul Ligii I cu 26 de puncte, un avans de un punct față de echipa de pe locul trei, Fortuna Becicherecu Mic, și un ecart de cinci puncte față de U Cluj, liderul campionatului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal