Sâmbătă se joacă turneul final de la Cupa de Iarnă. Iată programul turneul final

390

La Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție organizată de AJF Galați în pauza de iarnă, se va disputa la finalul săptămânii turneul final, final four. Ultimul act al competiției se va disputa sâmbătă, 8 februarie, începând cu ora 10.00, la Sala Siderurgistul.

Pentru trofeu vor lupta patru echipe: Avântul Valea Mărului, liderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana ultimelor două ediții din Liga a IV-a, Gloria Ivești, medaliata cu bronz din ultimele trei ediții din Liga a IV-a, și surpriza competiției Șoimii Foltești, club înființat în vara anului 2019 ce activează în Liga a V-a.

Turneul va fi deschis de la ora 10.00, de jocul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Șoimii Foltești, în timp ce de la ora 10.50, Avântul Valea Mărului va juca cu Gloria Ivești.

Etapa a II-a va începe de la ora 11.50, cu jocul dintre Șoimii Foltești și Gloria Ivești, urmând ca de la ora 12.40, primele două clasate din Liga a IV-a, Avântul Valea Mărului și Zimbrul Slobozia Conachi să se întâlnească în meci direct.

În ultima rotație a turneului, de la ora 13.40, Zimbrul Slobozia Conachi va juca cu Gloria Ivești, iar de la ora 14.30, Șoimii Foltești vor întâlni Avântul Valea Mărului. La finalul turneului echipa de pe primul loc va fi declarată câștigătoarea ediției 2020 a Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal