Silviu Șoimu la Lider Sportiv, despre parcursul CSU Belor

188

În direct la Lider Sportiv, 92,4 FM www.liderfm.ro, team managerul de la CSU Belor, Silviu Șoimu, a vorbit despre parcursul echipei în acest sezon.

”La începutul campionatului noi ne-am propus ca ocuparea unui loc șapte, eventual locul opt, în prima ligă. Liga este formată din 11 echipei, și cu o dorință ca un eventual loc șase să fie un loc foarte bun pentru noi știind că locul șase să fie un loc foarte bun pentru noi, știind ca locul șase asigură prezența în play-off.

Având în vedere contracandidatele și lotul nostru, locul șapte ar fi un loc pe care ne-am putea clasa. Dar locul șase este cel care duce în play-off și ar fi o performață pentru noi. Este un lucru pozitiv că suntem pe 6 cu siguranță vom juca în play-off.

Dar am mai lăsat de dorit la capitolul joc în unele momente. Probabil suporterii se așteptau la rezultate mai strânse cu echipele din prima parte. Am pierdut la limită, în Cupă, cu CSM Târgoviște și am avut o evoluție bună la Bacău unde am făcut față cu brio echipei din Bacău. În afara locului bun am fi putut să jucăm mai bine în unele momente ca suporterii noștri să plece mulțumiți de la sală”, a spus Șoimu.

Altfel, CSU Belor este pe șase în oprima ligă feminină de volei cu 26 de puncte, două puncte mai puțin decât echipa de pe locul cinci, CSM Lugoj. Pentru formația gălățeană urmează ultimul joc din sezonul regulat, miercuri, 26 februarie, de la ora 18.00, pe propriul teren cu formația din Lugoj, un veritabil derby pentru locul cinci înaintea play-off-ului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal