Studenții au pierdut al doilea amical din iarnă

370

Echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” din Galați a pierdut al doilea joc de verificare din pauza de iarnă. Disputat în condiții improprii, pe un teren înghețat, în județul Brăila, la Chiscani, jocul cu cei de la Sportul Chiscani a fost cedat de studenți cu scorul 5-1, (2-0), cu golul formației gălățene marcat de Mădălin Blănaru.

Scorul jocului cu formația din Chiscani, (locul 2 în Liga a IV-a Brăila după tur), este scuzabil, studenții nu s-au adaptat terenului înghețat pe care au jucat, în plus de asta nu au ales ghetele potrivite pentru un teren înghețat. Mai mult, o bună pate din repriza a doua formația studențească a jucat cu un om în minus, după accidentarea lui Morogan

”A fost un meci de pregătire în care Eugen Baștină a folosit tot lotul avut la dispoziție, cu o serie de tineri jucători aflați în probe. A fost o lecție pentru tinerii studenți, nu contează pregătirea, este importantă și adaptarea la condițiile de joc, la teren. Nu am fost interesași de rezultat, din acest motiv antrenorul Eugen Baștină a rulat tot lotul. Ușor, ușor se cristalizează lotul, iar începând de la următoarele meciuri amicale să găsim ușor, ușor 11-le de start din campionat”, ne-a spus managerul general de la CSU Dunărea de Jos, Cătălin Savu.

Pentru studenți urmează o săptămână cu două jocuri de verificare, miercuri, vor juca cu Victoria Traian, liderul din Liga a IV-a Brăila, iar sâmbătă, gruparea gălățeană va întâlni colega de eșalon Viitorul Ianca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal