Studenții au remizat în amicalul cu colega de eșalon din Ianca

Seria jocurilor de verificare a fost continuată de echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” cu un test contra unei colege de eșalon. Pe stadionul ”Portu Roșu” studenții au jucat cu cei de la Viitorul Ianca, echipă ce activează în seria a doua din eșalonul trei, iar după meciurile din tur iernează pe șase.

Testul cu formația din Ianca s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce la pauză formația brăileană a condus cu 1-0. În meciul cu gruparea din Ianca antrenorul Eugen Baștină a folosit două echipe.

În prima parte pentru studenți au jucat: B. Olaru – Ivașcu, Iacob, Moise, Hilohi, Chiriac, Lovin, Mohorîță, Perju, Izvoranu, Remus Popa, jucător venit în această iarnă de la Focșani.

În partea a doua au evoluat: Enache, (Constantinescu) – Ivașcu, Morogan, Manea, Bădilaș, Baștină, Ignat, Butnaru, Palade, Răzvan Olaru, Vartolomei.

În testul cu cei de la Ianca pentru studenți au jucat și cei doi jucători aflați în probe, Răzvan Olaru și Narcis Butnaru, jucători ce au ales Facultatea de Sport din Galați pentru echipa de fotbal.

Despre evoluția celor doi jucători ce provin din Suceava, antrenorul de la CSU Dunărea de Jos, Eugen Baștină, ne-a spus: ”Cei doi au trecut cu brio probele la echipa noastră, dar pentru a juca la noi trebuie să treacă și proba Bacalaureatului pentru a se putea înscrie la Facultate”.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.