Transferuri la Berești. Cinci jucători din eșalonul superior

976

Înființat în vara anului 2019 clubul de fotbal Luceafărul Berești s-a impus rapid între echipele din al doilea eșalon județean, Liga a V-a, drept un etalon al fotbalului făcut din pasiune.

În acest sens clubul din Berești a perfectat cinci transferuri pentru partea a doua a campionatului Ligii a V-a, toate achizițiile provenite din eșalonul superior, Liga a IV-a.

”Am dorit sa întărim echipa și astfel am perfectat și câteva transferuri. Unul din cei pe care ni i-am dorit aproape e Eduard Nicoară, un tânăr bereștean de doar 17 ani care promite mult și care până acum a jucat în Liga a IV-a, la Voința Cudalbi.

Tot din Liga a IV-a, de la Gloria Ivești, l-am împrumutat pe Claudiu Bucătaru, un tânăr fundaș de 20 de ani. Suntem siguri că ne vor ajuta cu experienta lor Dorin Butunoiu și Marius Movilă, ambii transferați de la Agrostar Tulucești, Liga a IV-a. L-am legitimat pentru retur și pe Nicu Frosin, bereștean care și-a făcut junioratul la Steaua Dunării. Ne mai dorim să aducem un atacant pentru a avea concurență pe toate posturile”, ne-a spus președintele și finanțatorul clubului din Berești, Mihai Bejan.

”Dorim să mulțumim celor de la Black Frog Elektro care ne sunt parteneri de încredere și în acest retur. Aș vrea să le mulțumesc și oamenilor din Berești care sunt alături de noi la meciuri în număr așa de mare, fie că e vorba de amicale sau meciuri oficiale”, a completat Mihai Bejan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal