United termină a doua sezonul regular după victoria de la Cluj

125
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Vicecampioana ultimelor trei ediții din Liga I de futsal, United Galați, a terminat pe locul doi prima parte a campionatului primei ligi de futsal. Formația gălățeană a încheiat sezonul regular cu o victorie, scor 4-0, victorie obținută pe terenul celor de la CFF Clujana Cluj-Napoca.

În jocul de la Cluj-Napoca pentru vicecampioni au marcat Sergiu Tacot, Constantin Burdujel, iar antrenorul-jucător Florin Ignat a reușit o dublă.

Victoria de la Cluj a fost a 10 pentru formația gălățeană în sezonul regulat. Cu 31 de puncte United a încheiat sezonul regular pe locul doi, la două puncte în spatele echipei de pe primul loc, Imperial Miercurea Ciuc, campioana en-titre,

După încheierea sezonului regulat primele patru clasate vor juca în play-off. United va aborda faza de play-off de pe locul doi cu două puncte. Faza a II-a din Liga I va începe cu Imperial Miercurea Ciuc lider cu 3 puncte, Dunărea Călărași abordează faza secundă cu un punct, locul trei, iar Informatica Timișoara, fără puncte, începe de pe locul patru faza secundă a campionatului.

La finalul meciurilor din play-off echipa de pe locul 1 va juca în semifinale cu cea de pe locul patru, în timp ce locul doi va juca cu locul trei. Semifinalele se vor juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri cu două meciuri pe terenul echipei mai bine clasată la finalul grupei de play-off. Învingătoarele din semifinale vor juca în finala campionatului, maximum cinci meciuri, cu meciul decisiv, dacă va fi cazul, pe terenul echipei cu o clasare superioară la finalul grupei de play-off. Echipele învinse din semifinale vor juca în finala mică, tur-retur, cu meciul decisiv pe terenul echipei de pe locul trei la finalul play-off-ului.

Altfel, pentru United urmează sfertul de Cupă cu Imperial Miercurea Ciuc, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor Dunărea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal