Victorie cu Steaua. Avans de șase puncte pentru CSM Galați în fruntea CNS

437
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat ultima întâlnire stagională cu cei de la Steaua București în Campionatul Național de Seniori, (CNS). Într-un meci disputat pe patinoarul din Târgu Secuiesc formația gălățeană s-a impus cu scorul 6-4.

CSM Galați a câștigat cu scorul 2-0 prima treime. Vitalii Kirichenko a deschis scorul, în minutul 10, iar Alexander Neznamov a dublat avantajul în minutul 17. După două minute din treimea secundă, câștigată de gazde cu scorul 3-0, Steaua a redus din diferență prin Andrei Filip.

Denis Zabludovsky a refăcut avansul de două goluri ale gălățenilor, în minutul 28, dar Steaua a marcat de două ori consecutiv și a egalat la 3, golul de 2-3 marcat de Roberto Timaru în situație de inferioritate numerică.

Cu 3-3 după 40 de minute de joc CSM Galați a stabilit soarta meciului în primele trei minute din ultima repriză. Maxim Rybalko, la 1.29 minute de la reluare jocului a marcat pentru 4-3, reușită dublată de golul lui Evgeni Skachkov din minutul 2.51 al reprizei. CSM Galați s-a distanțat la 6-3, în minutul 52, după golul marcat de Zabludovsky, iar meciul s-a încheiat cu golul de 6-4 marcat de Steaua în minutul 55.

Cu 73 de puncte din 26 de jocuri CSM Galați conduce în Campionatul Național de Seniori. Formația gălățeană are șase puncte avans față de echipa de pe locul doi, SC Miercurea Ciuc, dar și trei meciuri mai puțin disputate decât formația harghiteană.

Următorul meci al hocheiștilor de la CSM Galați urmează să fie programat de Federația Română de Hochei pe Gheață.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal