Victorie de play-off. CSU Belor a învins în 64 de minute și și-a asigurat prezența în play-off

168
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Voleibalistele de la CSU Belor au avut nevoie de puțin peste o oră pentru a învinge echipa de volei de la CSO Voluntari în etapa 17-a din prima ligă de volei a fetelor. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 după un joc controlat în întregime, în fața echipe ce chiar în etapa trecută a învins CSM Lugoj, adversara Belor-ului în lupta pentru locul cinci.

După un prim set câștigat cu scorul 25-13, CSU Belor s-a impus în al doilea parțial cu scorul 25-19. Setul secund a fost destul de disputat, formația din Voluntari a condus cu 8-6 și 16-14, dar finalul de set le-a aparținut gălățencelor. De la 18-18 gălățencele s-au desprins la 22-18, apoi și-au adjudecat parțialul cu 25-19. Setul trei a fost câștigat de CSU Belor cu 25-17, (8-3, 16-12, 21-13).

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Ivana Radonic cu 14 puncte realizate, șase ași, urmată de Anamaria Berdilă cu 9 puncte.

Antrenorul Bogdan Paul a folosit întreaga rotație în meciul cu formația ilfoveană, iar echipa de start a fost: Ivana Radonic, Maria Coral Bouza, Anamaria Berdilă, Daniela Lupescu, Borislava Saykova, Talita Do Nascimento, Andreea Ispas – libero. Au mai jucat: Marisa Radu, Adina Roșca, Sorina Miclăuș, Roxana Iancu, Violeta Stan – libero.

Victoria cu CSO Voluntari asigură în proporție destul de mare prezența în play-off, locurile 1-6, a formației gălățene. După 16 jocuri disputate CSU Belor a acumulat 26 de puncte, două puncte mai puțin decât echipa de pe cinci, CSM Lugoj, dar și un avans de 12 puncte față de locul șapte, primul care asigură prezența în turneul locurilor 7-12.

Pentru CSU Belor urmează o săptămână cu două jocuri. Miercuri, 12 februarie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la Dinamo București, iar sâmbătă, 15 februarie, la Galați, CSU Belor va juca cu Știința Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal