Voleiul revine în cuplaj la Polivalentă

148

Cele două echipe gălățene de volei, CSM Arcada și CSU Belor, vor juca sâmbătă, 8 februarie, în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea. Al doilea cuplaj voleibalistic din 2020 va debuta de la ora 17.00, cu jocul dintre CSM Arcada și U Cluj-Napoca.

Campionii de la CSM Arcada abordează meciul de sâmbătă din postura de lider detașat în prima ligă masculină, 38 de puncte – 14 jocuri. După victoria de miercuri din derby-ul cu Dinamo formația gălățeană are șase puncte avans față de formația bucureșteană, locul 2, și șapte puncte avans față de echipa de pe trei, SCMU Craiova.

Adversarul de sâmbătă al gălățenilor ocupă un loc în partea de jos a clasamentului, 7/10, cu 16 puncte din 14 jocuri. Chiar dacă ocupă un loc în partea inferioară a clasamentului clujenii au oferit surpriza de până acum a campionatului la finalul săptămânii trecut clujenii au învins pe teren propriu vicecampioana VM Zalău.

Imediat după jocul băieților sala va fi acaparată de echipa feminină de la CSU Belor. Gălățencele vor întâlni, începând cu ora 19.00, CSO Voluntari. După victoria de etapa trecută de pe terenul Rapidului formația gălățeană are șansa unei noi victorii cu care să se mențină pe locurile de play-off.

Formația ilfoveană este ultima în clasamentul primei ligi a fetelor cu două puncte acumulate în cele 14 jocuri disputate în acest sezon. Cele două puncte au fost acumulate de gruparea ilfoveană chiar etapa trecută în victoria, scor 3-2, de pe propriul teren cu CSM Lugoj. În pauza de iarnă CSO Voluntari a făcut câteva schimbări în lot, banca tehnică a fost preluată de antrenorul sârb Valerijan Luka, iar lotul a fost fortificat cu jucătoare din Serbia și Muntenegru. Jocul cu CSO Voluntari este abordat de CSU Belor de pe locul șase în A1 cu 23 de puncte din 15 jocuri.

Cuplajul de sâmbătă va fi condus de doi arbitri originari din Piatra Neamț. La meciul băieților Octavian Diaconiță va fi arbitru A1, iar Cristian Oatu A2, în timp ce la jocul fetelor Cristian Oatu va urca în scaun, arbitru A1, iar Octavian Daiconiță va fi A2.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal