Zimbrul Sl. Conachi, egala Daciei Unirea Brăila în meci amical

500
Foto: Arhivă Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Înaintea debutului în returul campionatului primului eșalon județean viceliderul din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi, a susținut un prim meci de verificare. Formația gălățeană s-a deplasat în comuna Tudor Vladimirescu din județul vecin pentru un meci de pregătire cu Dacia Unirea Brăila, echipă pregătită de Florentin Petre ce activează în seria secundă din Liga a III-a.

”Zimbrii” au terminat la egalitate jocul cu formația ce în sezonul trecut a evoluat în Liga a II-a, prin golurile marcate de Constantin ”Boboc” Spînache, două, și Ștefan Adamache.

Pentru Zimbrul Slobozia Conachi au jucat: Daniel Constantinescu – Mihai Bute, Tudor Scarlat, Vlad Antofe, Laurențiu Radu, Marius Postelnicu, Petrișor Tudosă, Ștefan Adamache, Alexandru Avram. Au mai jucat: Emanuel Corozel, Valentin Onciu și Cosmin Gârleanu, ultimul este și antrenorul echipei din Slobozia Conachi.

Conform directorului tehnic al echipei din Slobozia Conachi, Florin Anghel, Ștefan Adamache, (fost jucător în Liga a III-a la Sporting Liești, Sportul Chiscani), va juca din retur pentru Zimbrul.

Pentru Adamache este o revenire la clubul din Slobozia Conachi, el a mai evoluat pentru Zimbrul și în 2018. Din retur, pentru Zimbrul ar putea juca și Alexandru Avram, fostul jucător al Oțelului sau al Petrolului în Liga I. ”El vrea, noi vrem. Rămâne să vedem ce va fi, slpre să nu apară probleme”, ne-a spus Florin Anghel despre transferul lui Avram.

Până la startul returului, programat pentru perioada 7-8 martie, echipa din Slobozia Cobachi și-ar mai dori un meci de verificare, dar acesta depinde de programarea jocului din prima etapă a returului. ”De regulă cei de la Tecuci joacă sâmbătă meciurile de pe teren propriu, este foarte posibil ca până la meciul de la Tecuci din prima etapă să nu mai luăm alte meciuri de pregătire”, ne-a spus Florin Anghel despre pregătirile până la startul returului.

Zimbrul Slobozia Conachi a terminat pe locul doi turul din Liga a IV-a la doar un punct în spatele echipei de pe primul loc Avântul Valea Mărului. În prima etapă din retur Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul celor de la Victoria Tecuci, 7 sau 8 martie. Returul va fi abordat de Zimbrul Slobozia Conachi cu obiectiv câștigarea campionatului Ligii a IV-a și participarea la barajul de promovare în Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal