Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat și ediția 2020 de la Cupa de Iarnă

779

Zimbrul Slobozia Conachi, câștigătoarea edițiilor 2018 și 2019 a Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”, a câștigat și ediția 2020 a competiției de fotbal în sală organizată de AJF Galați în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea.

Mutat din Galați, din cauza problemelor cu infrastructura de la sala Siderurgistul, turneul final al Cupei de Iarnă de la Șendreni a fost câștigat de ”zimbri” cu două victorii din trei jocuri.

După victoria, scor 8-2, din debutul turneului cu singura echipă de Liga a V-a prezentă la turneul final, Șoimii Foltești, formația din Slobozia Conachi a câștigat cu scorul 6-1 meciul cu rivala de la teren mare Avântul Valea Mărului. În ultimul meci Zimbrul Slobozia Conachi a remizat, scor 6-6, cu cei de la Gloria Ivești.

Pe doi au încheiat competiția de la Șendreni cei de la Gloria Ivești cu rezultatele: 1-2 după loviturile de departajare cu Avântul Valea Mărului, 1-1 după timpul obișnuit de joc, 3-2 cu Șoimii Foltești, 1-1 după două reprize, și remiza, scor 6-6 cu Gloria Ivești.

Surpriza actualei ediții a Cupei de Iarnă, Șoimii Foltești a terminat competiția pe locul trei grație victoriei, scor 8-7, după loviturile de departajare, 4-4 la finalul timpului normal de joc, cu Avântul Valea Mărului, în timp ce pe patru au terminat cei de la Avântul Valea Mărului.

”Zimbrii” au acaparat și premiile individuale

La finalul competiției de la Șendreni s-au acordat și distincțiile individuale ale turneului final, iar două din cele trei premii au fost câștigate de jucători de la Zimbrul Slobozia Conachi. Constantin ”Boboc” Spînache a câștigat titlul de golgheter al competiției, Petrișor Tudosă a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, în timp ce Robert Coviț, de la Gloria Ivești, a fost desemnat portarul turneului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal