Alex Ciobanu, despre juniorii care s-au evidențiat în tur

178
Foto: Facebook/SC Oțelul

Antrenorul de la SC Oțelul, Alexandru Ciobanu, a vorbit la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre tinerii, juniorii, care s-au evidențiat în turul campionatului.

Un parcurs bun l-a avut portarul, Gabriel Ursu. A intrat în etapa în care am jucat la CSM Bacău, a apărat un penalty. După aceea a avut evoluții constant bune. Cireș a avut evoluții constant bune, Dima a început bine turul, după aceea a avut o ușoară scădere de formă. Avem și un marcator de 16 ani, Grădinaru. Sunt mulți copii cu perspectivă, toți caută să-și îmbunătățească nivelul. Sper că și ei știu că mai au de muncit foarte mult. Nu au realizat nimic cu un tur de campionat. Vorbim de încă un retur și încă un sezon, poate chiar două, pentru că sunt unii care au 16 ani, așa că în privința lor este o muncă etapizată.

Un jucător tânăr trebuie să îl vezi în perspectivă, nu doar acum. Acum poți să spui despre unul că are două jocuri proaste și că nu este bun, copilul poate avea o perspectivă foarte bună și trebuie încurajat și susținut și ușor, ușor să-și ridice nivelul”, a spus Alex Ciobanu.

Tehnicianul gălățean a vorbit și despre juniorii care pot apărea în cadrul echipei pe viitor.

”Cu siguranță sunt multi care pot veni. Este Alecu Alexandru care a intrat în ultima etapă la meciul cu Ceahlăul, mai este Ștefan Farcaș, care are 16 ani, este un copil cu real talent. Eduard Drăgan, Bucevschi, poate deveni un fundaș central important în viitorul echipei, Ursu care trebuie să crească din ce în ce mai mult.

Avem material, cu ei trebui multă răbdare, multă muncă, iar ei trebuie să caute să-și câștige și ei locul în echipă. Noi promovăm tineri, dar asta nu înseamnă că-i promovăm indiferent ce vor face. Ei trebui să facă dovada încrederi noastre”, a încheiat Alexandru Ciobanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal