Avans consistent pentru ”Boboc” în fruntea clasamentului golgheterilor

235
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campionatului primului eșalon județean s-a întrerupt după numai o etapă din retur. După singura etapă din retur Constantin ”Boboc” Spînache și-a mărit avansul din fruntea clasamentului golgheterilor.

Dacă în pauza de iarnă ”Boboc” avea 23 de goluri în plus față de principalul urmăritor, după meciul din etapa a 14-a atacantul e la Zimbrul Slobozia Conachi și-a mărit avansul la 25 de goluri! Constantin Spînache conduce clasamentul marcatorilor din primul eșalon județean cu 41 de goluri.

În trei din cele 14 etape din tur ”Boboc” nu a marcat, etapa a II-a, a IX-a, a XI-a. Cea mai bună performață stagională a atacantului de la Slobozia Conachi a fost nouă goluri într-un meci, cel cu Juventus Toflea. 6 goluri a marcat cu Victoria Independența, 5 cu Avântul Drăgănești. În prima etapă din retur, pe terenul celor de la Victoria Tecuci, ”Boboc” a jucat puțin peste o oră și a marcat de trei ori!

Remarcabilă este performața lui Constantin Spînache din etapa a III-a. În jocul de pe propriul teren cu Unirea Braniștea ”Boboc” a marcat patru din cele cinci goluri ale ”zimbrilor”, toate patru marcate consecutiv.

Celelalte goluri au fost marcate de Spînache astfel: câte trei cu Viitorul Costache Negri și Avântul Vânători, două cu: Voința Cudalbi, Quantum Club Galați, Victoria Tecuci și Avântul Valea Mărului.

Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În clasamentul golgheterilor din primul eșalon județean ”Boboc” este urmat de un fundaș, Gheorghe Iordache, Gloria Ivești, golgheterul din linia defensivă.

Gheorghe Iordache este un marcator constant, el a înscris câte un gol în șapte meciuri: cu Voința Cudalbi, Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni, Victoria Tecuci, Quantum, Avântul Drăgănești și Avântul Vânători, cu Agrostar Tulucești a reușit o dublă. În prima și singura etapă din retur de până acum Iordache a marcat un gol în victoria, scor 3-2, (0-0), a Gloriei Ivești de pe propriul teren cu Avântul Vânători.

Cea mai bună performanță din tura a lui Gheorghe Ioardcahe a fost șase goluri în jocul de pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești cu Viitorul Costache Negri. În jumătate din actuala ediție de campionat Gheorghe Iordache a marcat cu două goluri mai mult decât în tot sezonul precedent, ediția 2018-2019 a fost încheiată cu 13 goluri.

Adrian Huhulea, (Quantum) cu 14 goluri, Adelin Turcu, (Victoria Tecuci), cu 13 goluri, Costică Țicău, (Voința Cudalbi), cu 11 goluri, Florin Lăutaru, (Unirea Braniștea), Emanoil Dodan, (Quantum), Iulian Năpîrlică, (Zimbrul Slobozia Conachi), Ionuț Dumitrașcu, (Muncitorul Ghidigeni), toți cu câte 10 goluri, și Florin Budișteanu, Avântul Drăgănești), cu 9 goluri, completează prima parte a clasamentului marcatorilor din Liga a IV-a după jumătatea plus unu din meciurile Ligii a IV-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal