Beny Micu de la Grivița, via Cudalbi, lângă Bănel, în Liga a III-a!

1434

În luna decembrie a anului trecut www.sportgalati.com relata povestea lui Beny Micu, (”Fotbalist în Liga a IV-a. Beny Micu, golgheter în Liga a V-a la 16 ani!”). Printre altele, jucătorul celor de la Voința Cudalbi, pe atunci, ne anunța un posibil transfer în Liga a III-a la echipa idolului său Bănel Nicoliță, (CS Făurei).

În pauza de iarnă visul tânărului de 19 ani s-a împlinit, Beny Micu a fost protagonistul unui transfer în eșalonul superior, Liga a III-a, la CS Făurei. Beny are acum șansa să fie coleg de echipă cu idolul său, Bănel Nicoliță.

Cel puțin până la vară Beny Micu va pune umărul ca CS Făurei să ocupe un loc cât mai sus în clasamentul seriei a II-a din Liga a III-a, obiectivul brăilenilor.

”Nu știu cine m-a recomandat celor de la Făurei. Ce știu este că Bănel m-a remarcat prin golurile mele și evoluția mea din mai multe meciuri.

În ultima perioadă am dat două goluri la Ivești, într-un meci cu Gloria, pentru Voința Cudalbi, în Liga a IV-a, iar într-un joc cu Victoria Independența, tot pentru Cudalbi, am marcat de cinci ori.

Lui Bănel i-a plăcut de mine și de viteza pe care o am și iată-mă la Făurei”, ne-a spus Beny Micu despre transferul la Făurei.

În singurul meci oficial disputat până la întreruperea campionatului Ligii a III-a, încheiat la egalitate, scor 1-1, cu SC Popești Leordeni, Beny Micu a fost titular în echipa Făureiului.

De asemenea, în meciurile de pregătire premergătoare returului celui de la treilea eșalon Beny a marcat un gol în amicalul de la Galați cu studenții de la CSU Dunărea de Jos.

Beniamin Cătălin Micu

Fotbalist în Liga a III-a la CS Făurei

Născut la Galați, pe 6 februarie 2001

Originar din comuna Grivița, județul Galați.

Absolvent al Liceului Tehnologic “Hortensia Papadat Bengescu” Ivești, județul Galați

Echipe pentru care a jucat: Zorile Grivița, Liga a V-a, (2013-2016, 2017), Gloria Ivești, Liga a IV-a (2017), Viitorul Umbrărești Liga a IV-a (2017-2018), Voința Cudalbi, Liga a IV-a (2018-2019, 2019-2020, tur), CS Făurei, Liga a III-a (2020-?).


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal