CSU Belor i-a replicat doar un set Bacăului

56
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Din cauza răspândirii virusului Covid -19, (coronavirus), debutul echipei feminine de volei CSU Belor în play-off-ul Diviziei A1 s-a produs fără spectatori. În aceste condiții formația gălățeană a cedat cu scorul 0-3 jocul cu Știința Bacău, meci disputat în cadrul etapei a doua din grupa superioară a Diviziei A1.

Formația gălățeană a pus probleme în meci doar un set, cel inaugural. CSU Belor a început bine meciul și a condus 8-4 în debutul setului, 16-11 în partea a doua din parțial și 20-18. Bacăul a revenit și a egalat la 20, api și-au creat trei mingi de set. Anamaria Berdilă a anulat prima minge de set, dar imediat Știința a închis parțialul cu scorul 25-23.

În al doilea parțial Bacăul a luat avans consistent din debutul setului, 8-0. Ecartul de opt puncte nu a mai putut fi recuperat de CSU Belor până la finalul parțialului, echipa gălățeană a reușit doar să reducă din diferența destul de mare de pe tabelă, (9-16, 13-21, 18-25).

A treia secvență de joc a început echilibrat, 4-4, Roxana Iancu a reușit un as cu care a desprins formația gălățeană la 8-6. CSU Belor a mai condus și cu 8-7, după care Bacăul s-a instalat la conducere, scor 8-11. Știința nu a mai putut fi întoarsă de formația gălățeană și s-a impus în setul trei cu scorul 25-13.

Bogdan Paul, antrenorul de la CSU Belor, a folosit întreaga rotație a formației gălățene. Meciul a fost început cu: Ivana Radonic, Maria Coral Bouza, Anamaria Berdilă, Roxana Iancu, Daniela Lupescu, Talita Do Nascimento, Andreea Ispas – libero. Au mai jucat: Adina Roșca, Marisa Radu, Borislava Saykova, Sorina Miclăuș, Violeta Stan – libero.

CSU Belor este pe șase în grupa locurilor 1-6 din Divizia A1, iar sâmbătă, 14 martie, are programat meci pe terenul celor de la Dinamo București, în a treia etapă din play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal