CSU Belor și-a suspendat activitatea până la finalul lunii martie

115
Foto: Facebook/CSU Belor

Prin intermediul unui comunicat, postat pe pagina de facebook, CSU Belor anunță suspendarea activităților clubului până la finalul lunii în curs.

”Ca urmare a celor întâmplate în ultima perioada, CSU Belor Galați a luat decizia de a suspenda activitatea cu sportivele legitimate. Astfel, fiecare jucătoare a fost libera să plece la domiciliu, indiferent de localitatea/tara de proveniență.

Menționăm că momentan activitatea este suspendată până la data de 31 Martie, cu posibilitatea foarte probabila de prelungire. Clubul nostru iși manifestă interesul de a participa în continuare la competițiile de Volei Feminin, dar numai în condiții de siguranță pentru toți participanții la activitatea sportiva. De asemenea, ne vom supune oricărei decizii din partea forurilor organizatorice cu privire la rezultatele sezonului în curs.

Jucătoarele noastre au ajuns în siguranță în domiciliile lor și vor respecta conștiincios indicațiile autorităților ca măsură de prevenire în caz de pandemie.

Clubul nostru și jucătoarele au ajuns la un acord comun privind respectarea contractelor până la capăt. Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de echipa noastră și le transmitem că ne dorim să ne vedem cu bine cât mai curând posibil, în cât mai sigure condiții. Momentan avem de obținut o victorie mult mai importantă decât cele pe plan sportiv”, este comunicatul clubului gălățean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal