Cuplaj de volei fără spectatori miercuri, la Polivalentă

64

Cele două echipe gălățene de volei au programate miercuri noi jocuri în play-off. În deschidere, de la ora 17.00, vor juca cei de la CSM Arcada. Liderul la zi din play-off-ul Diviziei A1 va juca un meci important pentru partea superioară a clasamentului, contra celor de la SCMU Craiova, echipa de pe locul doi.

Gălățenii au șapte puncte avans în fruntea grupei superioare din Divizia A1, iar cu o victorie de trei puncte miercuri s-ar putea distanța la zece puncte, o importantă opțiune la câștigarea celui de al doilea titlu consecutiv. Înaintea etapei a doua CSM Arcada conduce cu 50 de puncte, Craiova este pe doi cu 43 de puncte, iar Dinamo completează podiumul cu 40 de puncte.

În al doilea meci al cuplajului, în jurul orei 19.00, fetele de la CSU Belor vor juca cu Știința Bacău. Formația gălățeană abordează meciul cu Bacăul după prestația bună de pe terenul campioanei unde au fost aproape să câștige un punct.

CSU Belor este pe șase în grupa de play-off din Divizia A1 cu 26 de puncte, cinci puncte mai puțin decât CSM Lugoj, ocupanta locului cinci. La finalul play-off-ului locul cinci va asigura prezența în Cupa Challenge, în caz contrar, dacă vor termina pe șase, gălățencele vor juca în Cupa Balcanică. Știința Bacău este pe patru în play-off cu 45 de puncte.

După jocul de miercuri cu Știința Bacău formația gălățeană va juca pe terenul celor de la Dinamo sâmbătă, 14 martie, urmând ca sâmbătă, 21 martie, să joace meciul decisiv pentru locul de Cupa Challenge, la Galați, cu CSM Lugoj.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal