Debut de sezon cu surprize în Liga a V-a

447
Foto: Facebook/Luceafărul Berești

Echipele din al doilea eșalon județean au revenit la jocurile din Liga a V-a cu etapa a 14-a, penultima din tur. Din cele opt jocuri ale etapei programate inițial s-au disputat doar șapte, meciul Unirea Hanu Conachi – Voința Cișmele a fost omologat cu victorie 3-0 pentru oaspeți, formația din Hanu Conachi s-a retras din campionat în pauza de iarnă.

Surpriza etapei a fost furnizată de Luceafărul Berești. Clubul înființat în vara anului 2019 a învins, scor 3-1, pe terenul celor de la Mălina Smârdan, vicecampioana ultimelor ediții din al doilea eșalon județean. Din etapa a 14-a se remarcă și remiza de la Matca, formația locală Avântul, locul 11, a terminat la egalitate, scor 0-0, jocul cu viceliderul Flacăra Pechea.

Liderul din Liga a V-a Lascăr Schela s-a impus la limită, scor 3-2, pe terenul celor de la Foresta Șendreni, meci disputat pe terenul din Braniștea.

În celelalte jocuri din etapa a 14-a s-au înregistrat rezultatele: Șoimii Foltești – Prutul Vlădești 2-2, Siretul Cosmești – Zorile Grivița 2-0, Inter Tudor Vladimirescu – Siretul Piscu 2-2, Viitorul Umbrărești – Viitorul Frumușița 3-0.

Cu o etapă înainte de finalul turului Lascăr Schela conduce în Liga a V-a cu 40 de puncte, opt puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Flacăra Pechea. Pentru ultima treapăt a podiumului se luptă Viitorul Umbrărești și Mălina Smârdan, ambele cu 27 de puncte.

Etapa a 15-a programează derby-ul la vârf dintre Lascăr Schela și Viitorul Umbrărești. Celelalte jocuri din ultima etapă a turului: Prutul Vlădești – Foresta Șendreni, Luceafărul Berești – Șoimii Foltești, Zorile Grivița – Mălina Smârdan, Flacăra Pechea – Siretul Cosmești, Siretul Piscu – Avântul Matca, Voința Cișmele – Inter Tudor Vladimirescu. Meciul Viitorul Frumușița – Unirea Hanu Conachi nu se va disputa.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal