FC Universitatea oferă patru jucătoare echipelor naționale ale României și Republicii Moldova

271
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Clubul de fotbal feminin FC Universitatea Galați continuă să fie furnizor de talente către echipele naționale ale României și Republicii Moldova. După ce Carmen Marcu a fost remarcata stagiului de pregătire al naționalei U19 din luna februarie, jucătoarea de la FC Universitatea va participa la un alt stagiu de pregătire, între 2 și 11 martie, cu trei jocuri de amicale în Turcia.

Pe lângă atacantul Carmen Marcu, o jucătoare obișnuită cu selecțiile la echipele naționale, clubul gălățean de fotbal feminin va avea reprezentantă și la echipa de senioare. În aceeași perioadă a lunii martie, 2-11, Maria Stamate va participa la un stagiu de pregătire cu echipa națională de senioare. Pentru Maria Stamate, 20 de ani, convocarea la senioare este în premieră, în trecut Maria Stamate a mai jucat pentru echipa națională sub 19 ani a României.

Alte două jucătoare convocate la naționala Republicii Moldova

Nu doar Maria Stamate și Carmen Marcu vor lipsi în perioada următoare de la antrenamentele echipei gălățene. Între 2 și 8 martie, Ana Arnăutu și Cristina Cerescu vor participa la un stagiu de pregătire cu echipa națională a Republicii Moldova la Vadul lui Vodă stagiu urmând să se încheie cu jocul din preliminariile Campionatului European din Polonia cu selecționata Poloniei, 7 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal