Florin Nini, despre structura Academiei Phoenix

67

În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM, www.liderfm.ro, omul de baschet Florin Nini a vorbit despre structura Academiei Phoenix.

”La Academia Phoenix avem în continuare 12 grupe, avem categoriile U15 feminin și U13, U14 masculin, U13, și am format echipele de U12, U11, U10 pentru Campionatele Naționale. Există și grupele de selecție, noi așteptăm doritorii și iubitorii baschetului, (după ce va trece starea de urgență), vinerea de la ora 18.00, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, la Sala de Sport a Colegiului Costache Negri, (Liceul Pedagogic). Acolo sunt grupele de inițiere și formare, acolo încercăm să șlefuim viitoarele talente”, a spus Florin Nini.

Legat de antrenorii de la Academie Florin Nini a spus: ”Alături de mine la Academia Phoenix este Dixon Destanovic, directorul centrului, este Cristina Nini, o avem pe Teodra Vasilache, Bianca Nini, Teodora Negoiță, și de asemenea pe Iulia Mihai. Avem un nucleu bun, desigur că loc mai este, noi oferim posibilitatea tinerilor antrenori să vină sa se formeze la noi la la club.

Așa cum știți Andrei Maxim a fost la noi și și-a deschis propriul club, aici s-a format. Gelu Cazanoschi omul alături de care am construit Phoenix, era firesc să meargă alături de echipa la Clubului Sportiv Municipal, sunt oameni de valoare de succes. Mă bucur că putem să dăm posibilitate tinerilor antrenori să se formeze sub tutela și sub denumirea clubului nostru”, a concluzionat Florin Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal